Details, Fiction and گیاه اسپند
Details, Fiction and گیاه اسپند
Blog Article
با دلیل بگوئید چه کسی در این تصادف جان سالم به در برده است!؟
دود اسپند، به دور کردن چشم زخم و ارواح پلید نسبت داده میشود و از آن برای خوشبویی و ضدعفونی کردن محیط نیز استفاده میگردد.
ظاهر آن بوته مانند، دارای برگهای سبز با تقسیمات باریک و دراز و نامنظم است. گلهای آن درشت و دارای کاسبرگ نازک و گلبرگ بزرگ برنگ سفید مایل به سبز، میوه آن پوشینه و حاوی دانههای متعدد برنگ سیاه است. در صورت خشکی خاک، ریشههای این گیاه میتوانند تا ۶ متر نفوذ کنند.
خاصیت ضدباکتریایی اسپند باعث شده است تا این گیاه بتواند باکتریهای موجود در محیط را از بین ببرد و موجب ارتقای سلامت فردی شود.
خواص درمانی فراوان این گیاه باعث شده است تا بسیاری از افراد توجه ویژهای به این گیاه داشته باشند و آن را به روشهای مختلفی مصرف کنند.
خواص رازیانه؛ فواید بینظیر گیاه رازیانه برای درمان انواع بیماریها
بهبود خواب: رایحه آرامشبخش این دو ماده میتواند به بهبود کیفیت خواب کمک کند.
اسپند نیز مانند هر گیاه دیگر اگر زیاد مصرف شود، عوارض جانبی زیادی را به همراه خواهد داشت. مصرف بیش از حد اسپند، به خصوص به صورت خوراکی، میتواند منجر به مسمومیت گردد. علائم مسمومیت با اسپند شامل تهوع، استفراغ، اسهال، دل درد، سرگیجه، تشنج و در موارد شدید، حتی مرگ میشود.
اسپند حاوی فلاونوئیدهایی است که خاصیت ضدالتهابی دارند. همچنین این گیاه خواص ضد میکروبی و ضد پلاسمودیایی دارد و با خواص آنتیاکسیدانی خود به مهار رادیکالهای آزاد کمک میکند. اسپند حاوی الکالوئیدهایی است که میتوانند خواص ضدسرطانی داشته باشند.
هنگامی که سخن از گیاه با ارزش اسپند میشود، معمولا این سوال مهم مطرح میگردد که این گیاه چه خواص و مزایایی دارد؟ آیا مصرف زیاد آن میتواند با عوارض همراه باشد یا خیر؟ بهترین روش برای مصرف این گیاه کدام است؟
خاصیت ضدباکتریایی اسپند باعث شده است تا این گیاه بتواند باکتریهای موجود در محیط را از بین ببرد و موجب ارتقای سلامت فردی شود.
خوشبختانه یکی دیگر از مزایای اسپند مربوط به آرامش روان است. این گیاه کمک میکند تا فرد بتواند بهتر شرایط روحی و روانی خود را کنترل کند و در click here ناملایمات زندگی استقامت بیشتری داشته باشد.
منو صفحه نخست عناوین اخبار بین الملل استان ها
میزان مناسب استفاده از گیاه به صورت تنتور، ۲ تا ۴ ميلی ليتر به نسبت ۱ بر ۱۰ گياه در محلول هيدروالکلی است.